Valikko Sulje

Maymay - uniikkitehdas

Tahdomme onnellistuttaa pieniä ja suuria. Toiveenamme ja tavoitteenamme on tarjota tuotteita, jotka saavat hymyilemään hyvästä mielestä. 

Maymay pelastaa arjen. Tuomme tarjolle asioita, joita ei löydä kaupasta. Emme juuri seuraa muotia, sillä haluamme tulla viihdyttämään koteja vuosiksi eteenpäin.

UNOHTUMATONTA UUTTA. Kaupastamme saa käsin tehtyjä uniikkeja virkattuja mattoja, kransseja, kortteja ja muuta kivaa. Valmistuksessamme suosimme kierrätysmateriaaleja. Kestävä kehitys ja ajaton muotoilu ovat mottomme.

VALLOITTAVAA VANHAA. Vaalimme vanhaa myymällä wanhoja postikortteja sekä nostalgisia kiiltokuvia.

Lisää tuotteiden taustoista sanoin ja kuvin Instagramissa #maymaydesign

Maymay - kestävän kehityksen kannoilla

Rakastamme luontoa

Tuotesuunnittelussa ammennamme voimaa suomalaisesta luonnosta. Tuotteemme syntyvät tarinoista ja kokemuksista. Panostamme ainutlaatuisuuteen.

Kunnioitamme luontoarvoja. Seuraamme aikaa, mutta emme myötäile muodin oikkuja. Tavoittelemme ajattomuutta. Klassisella suunnittelulla, huolellisella työnjäljellä ja ekologisilla valinnoilla tuemme kestävää kehitystä. Ostamalla tuotteitamme sinäkin osallistut tähän.

Laatua ja leikkisyyttä

Olemme huolissamme ympäristöstä. Siksi suosimme kierrätysmateriaaleja ja luontoystävällisiä vaihtoehtoja. On paljon asioita, joita voi käyttää uudelleen. 

Kilpailemme laadulla, emme hinnoilla. Luontoäitiä ajatellen valmistamme matot ja kaiken muunkin kestämään aikaa.

Huolella ja sydämellä tehdyt tuotteemme on tarkoitettu pitkäaikaiseen kumppanuuteen. Ne on suunniteltu tartuttamaan iloa, työpajassa kuplineen naurun.

Arki on runoa

Maailmaan on tehty valtavasti ihania asioita jo kauan ennen meitä. On vain kyse niiden löytämisestä.

Vanhat asiat kuten entisajan kiiltokuvat ja postikortit ovat ihmeitä nykyihmiselle. Entisistä ajoista kertovat esineet tuovat mielenrauhaa levottomasti sykkivään nykyaikaan.

Rakastamme uutta ja vanhaa yhdessä. Siksi meiltä saa molempia. Maymay tahtoo hoitaa mieltä ja hivellä silmää.