Valikko Sulje


LAKRITSI – Klassinen musta virkattu matto 100 cm

99,00 

Mustaa herkkua. Vankka ja ryhdikäs musta pyöreä virkattu matto. Näppärän kokoinen ihanuus on halkaisijaltaan 100 cm. Maton suosittu malli on uniikki, eikä sitä saa muualta. Tämä matto on poikkeuksellisen napakka ja tukeva – oikea kunnon matto!

Maton materiaalina on helppohoitoinen trikookude, joka on koostumukseltaan 90 % puuvillaa ja 10 % muita kuituja. Matto pestään konepesussa 40 asteessa. Matto on kokonsa ja näkönsä puolesta sijoitettavissa hyvin monenlaiseen tilaan.

Vuosien kokemus on osoittanut, että matto säilyttää erittäin hyvin ryhtinsä useammankin pesun jälkeen. Malli on kestosuosikki, joka on herättänyt ihastusta vuosien ajan siellä, missä sitä on nähty.

Oletko ajatellut, että matto voisi olla myös kaveri, kumppani? Maymayn valmistamien virkattujen mattojen kohdalla pyörii vaara, että ihastuu liikaa. Haluaakin uuden samanlaisen hieman eri koossa. Ensin sellainen hankittiin eteiseen, mutta oikeastaan kylppärikin kaipaisi kohennusta. Ja keittiökin. Siitä se alkaa, sanoi suutari nälkää.

Kaiken huipuksi on vielä niin, että Maymay maton klassisen hillitty tyyli kestää aikaa. Mattomalli ei hallitse liikaa vaan sopeutuu elegantisti ympäristöön. Näkymään ei kyllästy, ja matto jaksaa ilahduttaa aina uudestaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LAKRITSI – Klassinen musta virkattu matto 100 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *