Valikko Sulje


LAKRITSI – Klassinen musta virkattu matto 120 cm

135,00 

Mustaa herkkua hieman reilummassa koossa. Vankka ja ryhdikäs musta pyöreä virkattu matto. Maltillisen reilu ihanuus on halkaisijaltaan 120 cm. Maton suosittu malli on uniikki, eikä sitä saa muualta. 

Maton materiaalina on helppohoitoinen ja pölyämätön polyester trikookude. Hoidoksi riittää kevyt puistelu ja tuuletus. Matto pestään konepesussa 40 asteessa.

Matossa käytetty kude on tekstiiliteollisuuden ylijäämätuotantoa. Virkkaamalla mattoja osallistumme hiilijalanjäljen pienentämiseen. Käytämme materiaalia, joka on jo tuotettu maailmaan. Meitä varten ei tarvitse valmistaa mitään uutta.

Onko ajatuksissasi uusi virkattu matto? Punnitsetko vaihtoehtoja itse tekemisen ja valmiin välillä? Mikäli virkattujen mattojen maailma on sinulle uusi, suosittelen lämpimästi ainakin yhden valmiin maton hankkimista sitä ennen. Saat vaivattomasti käyttökokemusta ar

Toinen juttu on siinä, että ennen kuin valmis matto lepää lattiallasi, on käytettävä lukuisa määrä työtunteja. Maymay on ratkaissut suunnitteluun ja valmistamiseen kuluvan ajan onneksesi tarjoamalla monipuolisen valikoiman virkattuja mattoja. Ole hyvä ja valitse!

Kaiken huipuksi on vielä niin, että Maymay maton klassisen hillitty tyyli kestää aikaa. Mattomalli sopeutuu elegantisti ympäristöön hallitsematta liikaa. Näkymään ei kyllästy, ja matto jaksaa ilahduttaa aina uudestaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “LAKRITSI – Klassinen musta virkattu matto 120 cm”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *