Valikko Sulje


PÄIVÄUNI – Vaaleanpunainen pieni virkattu matto

55,00 

Päiväuni tuo ruusut poskille yhtä hyvin pienelle kuin hieman suuremmallekin. Tämä ihastuttava pieni hennon vaaleanpunainen pyöreä virkattu matto ei ole unta vaan sen voi levittää lattialle. Ihanuus on halkaisijaltaan 65 cm. 

Maton materiaalina on helppohoitoinen puuvillainen trikookude, koostumus puuvillaa. Matto pestään konepesussa 40 asteessa. Matto on kokonsa ja näkönsä puolesta sijoitettavissa hyvin monenlaiseen tilaan.

Matto säilyttää erittäin hyvin ryhtinsä useammankin pesun jälkeen. Malli on kestosuosikki, joka on herättänyt ihastusta vuosien ajan siellä, missä sitä on nähty.

Maton klassisen hillitty tyyli kestää aikaa. Mattomalli ei ole liian hallitseva vaan sopeutuu elegantisti ympäristöön. Näkymään ei kyllästy, ja matto jaksaa ilahduttaa aina uudestaan.

Nimikkotuote. Lippulaiva. Maton suosittu malli on uniikki, eikä sitä saa muualta. Tämä helppohoitoinen matto vaatii vain tavallisen konepesun kotona ja kevyen suoristelun. Siten matto sopii hyvin sellaiseenkin paikkaan, jossa matto likaantuu nopeasti.